Ενημερώσου Τώρα: 210 300 7969|info@korelkodistance.gr
//Ξενοδοχειακά- Τουριστικά: Είναι το επαγγέλματα του μέλλοντος για την Ελλάδα;

Ξενοδοχειακά- Τουριστικά: Είναι το επαγγέλματα του μέλλοντος για την Ελλάδα;

Η τουριστική βιομηχανία αποτελεί σήμερα μία από τις κυριότερες πηγές εσόδων της εθνικής βιομηχανίας της Ελλάδας. Μάλιστα σύμφωνα με μελέτες του Ινστιτούτου του Συνδέσμου Ελληνικών Τουριστικών Επιχειρήσεων, η συνεισφορά του Τουρισμού στην απασχόληση είναι σταθερά αυξανόμενη τα τελευταία 30 χρόνια. Ο ρυθμός ανάπτυξης ξεπερνάει το 2,8%, γεγονός που κάνει ανταγωνιστικό τον κλάδο και φυσικά τη χώρα μας.

Η KORELKO DISTANCE προσφέρει τη δυνατότητα σπουδών και πρακτικής εξάσκησης στα Τουριστικά, μέσα από το εκπαιδευτικό πρόγραμμα Διοίκηση Τουριστικών Επιχειρήσεων(https://kdistance.gr/e-learning/touristika/dioikisi-touristikwn-epixeirisewn/ ). Ο Τουρισμός είναι ένα υγιές και συνεχώς αναπτυσσόμενο κομμάτι της οικονομίας της χώρας. Κάθε χρόνο οι αυξανόμενες αφίξεις τουριστών και οι επενδύσεις που γίνονται στον τομέα, ανοίγουν όλο και μεγαλύτερες προοπτικές σε αυτούς που θέλουν να κάνουν μια καριέρα στον συναρπαστικό χώρο των Τουριστικών Επιχειρήσεων.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας εδώ >> https://kdistance.gr/contact/ 

Τα τουριστικά είναι ανάμεσα στα 8 επαγγέλματα που δημιουργούν θέσεις εργασίας και θα δημιουργούν και μελλοντικά. Με ιδιαίτερη εξέλιξη και προβλέψεις για μεγάλη ανάπτυξη του ιατρικού τουρισμού και των ξενοδοχειακών επιχειρήσεων, ο τουρισμός υπολογίζεται ότι θα δημιουργήσει τουλάχιστον 220.000 θέσεις εργασίας κατά τα επόμενα 10 χρόνια.

Όσο αυξάνει η ζήτηση για το ελληνικό τουριστικό προϊόν ή την αντίστοιχη υπηρεσία, τόσο πιο πολλές θέσεις εργασίας δημιουργούνται.

By |2019-01-30T11:05:58+00:00Ιανουάριος 23rd, 2019|ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΑ|0 Comments