Ενημερώσου Τώρα: 210 300 7969|info@korelkodistance.gr
//Παραλία και σκύλος

Παραλία και σκύλος

Ήρθε το καλοκαίρι και όλοι τρέχουμε στις παραλίες. Άσχετα με την νομοθεσία, εγώ θα πω την δικιά μου άποψη. Είναι ωραίο να έχουμε μαζί τον σκύλο μας, αλλά υπάρχουν κάποια πράγματα που πρέπει να προσέχουμε. Πρέπει να τον έχουμε πάντα σε σκιά και πάντα να του έχουμε καθαρό νερό. Πρέπει να προσέχουμε τα πατουσάκια του γιατί καίγονται από την καυτή άμμο. Εδώ καίγονται ακόμα και τα δικά μας! Τις πολύ ζεστές μέρες καλό θα ήταν να τον αφήνουμε σπίτι. Επειδή δεν μπορεί να μιλήσει, δεν μπορεί να μας πει αν πάντα περνάει όμορφα στην παραλία. Επίσης πρέπει να ήμαστε προσεκτικοί με την τουαλέτα τους.
Καλό θα είναι να τον κρατάμε πάντα ήσυχο (κάνεις δεν θέλει ένα σκύλο που να γαβγίζει συνεχώς), να έχουμε μαζί το βιβλιάριο του σε περίπτωση που χρειαστεί και φυσικά να τον έχουμε πάντα δεμένο εκτός και αν θέλουμε να κάνουμε καινούργιες γνωριμίες (πράγμα που μερικές φορές μπορεί να αποδειχθεί ως κακή ιδέα).
Αγαπάμε τον σκύλο μας, τον φροντίζουμε, τον προσέχουμε, πηγαίνουμε στην παραλία μαζί του αλλά πάντα με προσοχή, χωρίς να δίνουμε δικαιώματα και να ενοχλούμε τους λουόμενους.

 

Ουρανία Στοαντζικη

By |2018-07-05T13:33:19+00:00Ιούλιος 5th, 2018|ΦΡΟΝΤΙΔΑ ΖΩΩΝ|0 Comments