Και η καριέρα δίπλα σου, με το Career Office της ΚΟRELKO DISTANCE!

 

Η ΚΟRELKO DISTANCE διαθέτει ένα ευρύ δίκτυο συνεργαζόμενων επιχειρήσεων από όλους τους επαγγελματικούς κλάδους, με στόχο τη διασύνδεση των σπουδαστών μας με την αγορά εργασίας, τόσο για την πρακτική τους άσκηση, όσο και για την επαγγελματική τους αποκατάσταση ή την εργασιακή τους εξέλιξη.

Στην KORELKO DISTANCE λοιπόν, φέρνουμε την Εκπαίδευση Δίπλα Σου και μέσω του Career Office φέρνουμε… την καριέρα δίπλα σου, λειτουργώντας ως «γέφυρα» μεταξύ των επιχειρήσεων και των σπουδαστών/αποφοίτων μας!

Ανάλογα με τις ανάγκες σας, συμπληρώστε τα στοιχεία σας στην αντίστοιχη φόρμα επικοινωνίας που ακολουθεί, και μετά αναλαμβάνει το Career Office της KORELKO DISTANCE.

 

Για Πρακτική Άσκηση:

Είσαι στο στάδιο ολοκλήρωσης των σπουδών σου και θέλεις να κάνεις την πρακτική σου άσκηση; Κάνε click, συμπλήρωσε τα στοιχεία σου και το Career Office θα κανονίσει την πρακτική σου, ανάλογα με το αντικείμενο των σπουδών σου, μέσα από το ευρύ δίκτυο συνεργαζόμενων επιχείρησεων της KORELKO DISTANCE!


Για Συνεργαζόμενες Επιχειρήσεις:

Έχετε εταιρεία ή επιχείρηση σε Ελλάδα ή Κύπρο; Συμπληρώστε τα στοιχεία σας στη φόρμα επικοινωνίας και θα χαρούμε να εγκαινιάσουμε τη συνεργασία μας μαζί σας!


Ζήτηση Προσωπικού από καταστήματα/ εταιρείες:

Έχετε εταιρεία ή κατάστημα και αναζητάτε προσωπικό για εργασία ή πρακτική άσκηση; Συμπληρώνοντας τα στοιχεία σας στη φόρμα, θα σας φέρουμε σε επικοινωνία με τους ταλαντούχους και εξειδικευμένους αποφοίτους μας για στελέχωση της επιχείρησής σας!

Kάνε την εγγραφή σου στο newsletter μας!

Μείνε ενημερωμένος για όλα τα νέα και τις εξελίξεις στο e-learning, από τον κορυφαίο εκπαιδευτικό φορέα στην εξ αποστάσεως εκπαίδευση!
Μην χάσεις προσφορές και εκπτώσεις, εξατομικευμένες στις δικές σου ανάγκες!

Επικοινώνησε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες