Ενημερώσου Τώρα: 210 300 7969|info@korelkodistance.gr
Loading...
ΦΟΡΕΙΣ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗΣ2019-01-17T15:59:00+00:00

ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΦΟΡΕΙΣ

EXITAE

Η διεθνώς αναγνωρισμένη πιστοποίηση στο distance learning είναι… ισπανική!

Συνεργάζεται με τη Διεθνή Επιτροπή για την εξ αποστάσεως εκπαίδευση (International Commission on Distance Education) και διαθέτει Ευρωπαϊκή Σφραγίδα Αριστείας EFQM 400+!

Στην Κorelko Distance (KDISTANCE) δεν θα εξασφαλίζαμε τίποτα λιγότερο στους αποφοίτους μας, από τη διεθνώς αναγνωρισμένη πιστοποίηση του μεγαλύτερου Ινστιτούτο Ανοιχτής Εκπαίδευσης της Ισπανίας: EXITAE!

Τα προγράμματα κατάρτισης που προσφέρονται από την Κorelko Distance και οδηγούν -με την ολοκλήρωσή τους -στην πιστοποίηση EXITAE, αποτελούν «διαβατήριο» στα χέρια των αποφοίτων μας για την αγορά εργασίας, τόσο σε επίπεδο πρακτικής άσκησης στις μεγαλύτερες επιχειρήσεις, όσο και σε επίπεδο επαγγελματικής αποκατάστασης και επιτυχίας.

CISCO

Ο συντομότερος «δρόμος» για τα προγράμματα πιστοποίησης CISCO, περνά από… την KORELKO DISTANCE!

IT Essentials, CCNA (Cisco Certified Network Associate), CCNA Security: Τα περίφημα προγράμματα πιστοποίησης της Ακαδημίας Δικτύων CISCO είναι πλέον διαθέσιμα στην Κorelko Distance και θέτουν τα θεμέλια για μια επιτυχημένη καριέρα στα δίκτυα!

Η Korelko Distance, έμπειρος εκπαιδευτικός φορέας στο ποιοτικό distance learning και η CISCO NETWORKING ACADEMY, παγκοσμίως κορυφαίος εκπαιδευτικός οργανισμός στην πιστοποίηση δικτύων, ένωσαν τις δυνάμεις τους, με μοναδικό στόχο να δημιουργήσουν τους πλέον περιζήτητους network experts στην αγορά εργασίας!

BURLINGTON ENGLISH

To μοναδικό πρόγραμμα Αγγλικών για ενήλικες για να κατακτήσεις τη γλώσσα!

Θέλεις να μάθεις να μιλάς άπταιστα Αγγλικά από το σπίτι σου; Τώρα με την Korelko Distance και την BURLINGTON ENGLISH μπορείς!

Είτε ενδιαφέρεσαι για το πρόγραμμα Γενικών Αγγλικών (επίπεδα Α1-beginners έως και Β2-advanced), ή για το πρόγραμμα Εξειδικευμένων Αγγλικών (Accounting English, Travel English etc.), η BURLINGTON ENGLISH και η Korelko Distance σου έχουν εξασφαλίσει την καλύτερη μέθοδο για να κατακτήσεις την αγγλική γλώσσα, όπου θες και όποτε θες, από τον H/Y, το laptop, το tablet ή το κινητό σου!

ORACLE ACADEMY

Η KORELKO DISTANCE νέο μέλος του διεθνούς προγράμματος Oracle Academy!

Αξιοποιώντας την ηγετική, τεχνολογική θέση της Oracle, το Oracle Academy  βοηθάει 3,5 εκατ. σπουδαστών σε 120 χώρες να προετοιμαστούν για μια καριέρα στη σύγχρονη παγκοσμιοποιημένη οικονομία, όπου η Πληροφορική είναι ένας από τους κύριους μοχλούς ανάπτυξης.

Θέλεις να κάνεις τα πρώτα σου βήματα στην Java ή να εξελίξεις τις βασικές σου γνώσεις;

Με τη συμμετοχή της στο Oracle Academy, η KORELKO DISTANCE σού εξασφαλίζει κορυφαίο εκπαιδευτικό υλικό και τη δυνατότητα να πιστοποιηθείς ως Java Foundations Certified Junior Associate ή/και Oracle Certified Associate, Java SE 7 Programmer!

WATCHECK

Ο ωρολογοποιός και ιδρυτής της εταιρίας Watcheck, Κωνσταντίνος Παπαδόπουλος, αποφοίτησε από το Ελληνοελβετικό Κέντρο Ωρολογοποιίας το 1987. Οι ικανότητές του, η τεχνογνωσία του και το πάθος του για τα ρολόγια, τον οδήγησαν ένα χρόνο αργότερα Καθηγητή στην ίδια σχολή όπου παρέμεινε έως το 1995.

Παράλληλα εργάζονταν ως τεχνικός στο μεγαλύτερο Οίκο Κοσμημάτων και Ρολογιών της Αθήνας, που εκπροσωπούσε τα μεγαλύτερα brands ελβετικών ρολογιών ( Baume et Mercier, Breitling, Piaget, Tiffany΄s, Alexis Barteley, Girard – Perregaux) που κατείχε η οικογένεια Vouraki.
Το 1993 έχοντας αποκτήσει μια τεράστια εμπειρία εργάζεται στη Flam Hellas που εκπροσωπούσε τον οίκο Cartier

Δύο χρόνια αργότερα ξεκίνησε να εργάζεται στην Rolex Hellas όπου παρέμεινε για 19 ολόκληρα χρόνια.