Ενημερώσου Τώρα: 210 300 7969|info@korelkodistance.gr
Loading...
IT ESSENTIALS2018-12-05T12:30:17+00:00

CISCO IT Essentials (PC HARDWARE & SOFTWARE)


ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ

Το εισαγωγικό αυτό πρόγραμμα της Cisco Networking Academy εφοδιάζει τους φοιτητές που επιθυμούν να κάνουν καριέρα στον χώρο της Πληροφορικής, με όλες τις αναγκαίες γνώσεις και δεξιότητες σε θέματα που αφορούν στο hardware – software και στα λειτουργικά συστήματα των ηλεκτρονικών υπολογιστών, καθώς και με βασικές γνώσεις δικτύων.

Το IT Essentials παρουσιάζει σε βάθος το hardware και τα λειτουργικά συστήματα των ηλεκτρονικών υπολογιστών. Ως κάτοχος της πιστοποίησης ΙΤ Essentials από την ΚΟRELKO DISTANCE, γνωρίζεις τη λειτουργία των hardware και software μερών, καθώς επίσης και τις προτιμότερες πρακτικές σε ό,τι αφορά τη συντήρηση και ασφάλεια. Επιπλέον, έχεις εξασκηθεί στη συναρμολόγηση και στο συντονισμό των ηλεκτρονικών υπολογιστών, στην εγκατάσταση λειτουργικών συστημάτων και software, καθώς και στην επίλυση προβλημάτων και βλαβών hardware και software του υπολογιστή.

ΠΟΥ ΑΠΕΥΘΥΝΕΤΑΙ

Το πρόγραμμα IT Essentials απευθύνεται σε:

  • μαθητές και απόφοιτους Λυκείων
  • μαθητές και αποφοίτους ΤΕΕ, ΕΠΑΛ, ΙΕΚ και ΤΕΙ, που επιθυμούν να αποκτήσουν πρακτικές γνώσεις αναφορικά με το πώς λειτουργούν οι ηλεκτρονικοί υπολογιστές και πώς συναρμολογούνται, καθώς και αναφορικά με τον τρόπο που θα πρέπει να αντιμετωπίζουν προβλήματα σε θέματα hardware και software, ώστε να σταδιοδρομήσουν στον χώρο της Πληροφορικής.

ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ

Το πρόγραμμα ολοκληρώνεται μετά από 420 ώρες διδασκαλίας και χωρίζεται σε δύο ενότητες Basic & Advanced, τις οποίες οι σπουδαστές μπορούν να παρακολουθήσουν ξεχωριστά ή μαζί.

Διάρκεια: έως 9 μήνες


Αντιστοιχεία σε ώρες σε τάξη: 420 ώρες


Πιστοποιήσεις: 

  • Βεβαίωση Σπουδών Κορέλκο Distance
  • Αριστείο P8.10
  • Βεβαίωση Παρακολούθησης Ακαδημίας CISCO

Επικοινώνησε μαζί μας μέσω της φόρμας επικοινωνίας ή κάλεσέ μας στο 210 300 7969 για να ενημερωθείς για το πρόγραμμα.


Με την ολοκλήρωση του προγράμματος θα λάβετε πιστοποίηση του Ισπανικού Ινστιτούτου Επιμόρφωσης EXITAE!