Ενημερώσου Τώρα: 210 300 7969|info@korelkodistance.gr
ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ2019-01-13T20:23:53+00:00

ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ

Η Korelko Distance (KDistance) είναι ένας σύγχρονος και «ζωντανός» εκπαιδευτικός οργανισμός, με κορυφαία τεχνογνωσία και εμπειρία στην εξ αποστάσεως εκπαίδευση (distance learning), που προσφέρει τα πλέον ανταγωνιστικά προγράμματα σπουδών για επαγγελματίες σε όλη την Ελλάδα και στην Κύπρο, με στόχο τόσο την επαγγελματική αποκατάσταση όσο και την εργασιακή τους εξέλιξη.

 

Ως Κέντρο Διά Βίου Μάθησης 1, πιστοποιημένο από τον Ε.Ο.Π.Π.Ε.Π (Εθνικός Οργανισμός Πιστοποίησης Προσόντων & Επαγγελματικού Προσανατολισμού), η ΚDistance είναι προσανατολισμένη να εφοδιάζει τους σπουδαστές της με τις απαραίτητες γνώσεις και δεξιότητες, δημιουργώντας τις προϋποθέσεις για βελτίωση της αποτελεσματικότητας και αποδοτικότητάς τους στην εργασία.

 

Παρέχει εξειδίκευση σε 20 περιζήτητα επαγγέλματα της αγοράς εργασίας, με καθηγητές-καταξιωμένους επαγγελματίες και σημαντικές προοπτικές για επιτυχημένη επαγγελματική σταδιοδρομία, με γνώμονα το δίκτυο συνεργαζόμενων επιχειρήσεων που διαθέτει, σε Αττική, Θεσσαλονίκη, Λάρισα και σε πολλά άλλα σημεία της χώρας μας.

Η φοίτηση στα προγράμματα σπουδών που προσφέρει η Korelko Distance διαρκεί 9 μήνες, ωστόσο υπάρχει η δυνατότητα ολοκλήρωσης της φοίτησης και σε πιο σύντομο χρονικό διάστημα.

Για τους κατοίκους εκτός Αττικής, αναφορικά με τα προγράμματα που απαιτούν εργαστήρια τα οποία πρέπει να γίνουν στις εγκαταστάσεις μας στην Αθήνα, η Korelko Distance εξασφαλίζει -μετά την ολοκλήρωση της θεωρίας- την πραγματοποίηση όλων των εργαστηρίων μαζί, σε διάστημα μόλις 4-5 ημερών.

 

Στην Korelko Distance φέρνουμε την Εκπαίδευση Δίπλα σου!

Αναπτύξτε ένα πάθος για μάθηση. Αν το κάνετε, ποτέ δεν θα σταματήσετε να εξελίσσεστε.


Η Korelko Distance είναι Κέντρο Διά Βίου Μάθησης επιπέδου 1, πιστοποιημένο από τον ΕΟΠΠΕΠ.